Топ идеи за романтична вечеря – как да изненадате любимия мъж

романтична вечеря

В този материал ще ви дадем идеи за най-приятните изненади, жестове и места за романтична вечеря, организирана от жена за мъж. Независимо дали говорим за празници като Свети Валентин, ваша годишнина от сватба, първа среща или запознанство, просто искате да му благодарите за нещо или да го изненадате, винаги трябва да го направите с финес и чувственост. Само от вас зависи, как ще започне и как ще завърши вечерта, но дайте всичко от себе си.

Планирането на романтична вечеря за мъжа, когото обичате, може да бъде много забавно и е чудесен начин да му покажете чувствата си. Ето няколко идеи за най-приятните изненади, места и жестове, които ще направят вечерта му незабравима:

Изненади

Поканете го на „сляпа“ среща: Не му казвайте къде ще отидете, а го вземете с кола или такси. Може да измислите хитри въпроси под формата на игра и по пътя до целта да го разпитвате, дали помни различни моменти или места от съвместния ви живот и романтична връзка. Ако случайно отгатне целта на пътуването ви, то ми пригответе малък подарък, за това че се е справил с теста.

Направете му подарък: Не е нужно да е скъпо, но е важно да е нещо, което ще го зарадва и му покаже, че сте мислили за него. Разбира се е не е задължително да е нещо материално, като сувенир. Важното е да му покажете, че го цените и обичате.

Напишете му любовно писмо: Изразете чувствата си към него в писмо, което може да прочете преди или по време на вечерята. Ако сте по-талантлива може да измислите и песен, която да изпеете на момента или да сте записали предварително.

Създайте специална атмосфера: Запалете свещи, пуснете любимата му музика и пригответе красива трапеза. Вашия тоалет също е важен. Не залагайте на разголени дрехи или свръх къси поли. По-скоро му подскажете, какво носите отдолу или съвсем деликатно и за малко му покажете част от бельото си, за да му възбудите фантазиите. Обстановката трябва да е предразполагаща към романтика и любов.

Къде?

Вкъщи: Пригответе му любимата му вечеря у дома, облечете се хубаво и създайте романтична атмосфера, както вече писахме по-горе.

На любимо място: Изберете място, което е специално за двама ви, например мястото, където сте се срещнали за първи път, или където ви е предложил брак или годеж.

На екзотично място: Резервирайте маса в ресторант с красива гледка или направете пикник на плажа. Може да посрещнете изгрева или изпратите залеза, стига да сте само двамата и мястото да е наистина романтично.

На необичайно място: Направете вечеря на покрива на висока сграда със спираща дъха гледка, в наета яхта сред морето или в гората.

Жестове

Направете му комплимент: Кажете му колко го обичате и цените като човек и партньор. Гледайте го в очите и бъдете искрена, не трябва да чувства че го хвалите напразно.

Поглезете го: Направете му масаж, пуснете му любимата му музика или му подарете ваучер за спа процедури, от който може да се възползвате двамата.

Танцувайте: Танцувайте заедно на любимата ви музика. Всяка двойка си има любима песен и танц. Може да е от първа среща, може да е сватбения ви танц. Припомняйте си го редовно.

Играйте игри: Изберете забавни игри, които ще ви помогнат да се опознаете по-добре. Играта може да съдържа и елементи на еротика, например при всяка загуба да се налага да сваляте по част от облеклото си. Това със сигурност ще запали фитила на страстите и на двама ви.

Разкажете си истории: Споделете си любими истории от детството, от пътувания или от други моменти от живота си. След това преминете на истории от връзката ви, които са ви направили щастливи и двамата.

Най-важното е да се забавлявате и да прекарате качествено време заедно. Не се притеснявайте, ако не всичко е перфектно – най-важното е, че сте отделили време и усилия, за да направите вечерта специална за него.

Ето още няколко идеи:

  • Направете му видео с любимите ви моменти заедно.
  • Създайте фотоалбум с вашите снимки.
  • Напишете му песен или стихотворение.
  • Засадете дърво заедно.
  • Пуснете хвърчила на плажа.
  • Гледайте звездите заедно.

Независимо какви изненади, места и жестове ще изберете, най-важното е да покажете на мъжа си, че го обичате и цените.