Да носите парфюм Tiziana Terenzi означава да обичате живота!

парфюм tiziana-terenzi - да обичате-живота

Италианската компания за нишова парфюмерия Tiziana Terenzi е основана през 1968 година. В началото дейността ѝ е съсредоточена върху производството на ароматни свещи. Разработването на висококачествени парфюми от редки и ценни съставки става основен фокус за Tiziana Terenzi в началото на новия век.

Днес на пазара са повече от сто ухания с марка Tiziana Terenzi. Движеща сила при създаването им е италианската философия la dolce vita, която ни насърчава да обичаме живота, без да бързаме и да се тревожим, да се наслаждаваме на малките неща и на всичко, което ни прави щастливи. Тази заразяваща жизненост струи от всяко едно от уханията Tiziana Terenzi.

За създаването и представянето на парфюмите Tiziana Terenzi отговарят братът и сестрата Теренци – Паоло и Тициана

Те са наследници на създателя на компанията Евелино и с гордост, желание и ентусиазъм влагат цялото си творческо вдъхновение за развитието на семейния бизнес. Уханните композиции се разработват от Паоло, а за флаконите и цялостните концепции за представянето на ароматите отговаря Тициана. Във всеки следващ парфюм Tiziana Terenzi те влагат спомени от детството и мечти, които продължават да ги вълнуват и днес, както и незабравими впечатления от пътувания до различни дестинации и срещи с хора от близо и далеч. Любовта към живота и стремежът да му се наслаждаваме във всеки един миг, води Паоло и Тициана при работата им по създаването на парфюмите Tiziana Terenzi. Това послание те влагат във всеки един от ароматите и се надяват то да достигне в най-чист вид до хората, които ги носят.

Парфюмите Tiziana Terenzi са сложни и многопластови

Те не са лесни за носене, праволинейни и традиционни ухания. Нужно е да подходите с отворено сърце, мисли и чувства, за да възприемете пълноценно посланието, което парфюмите Tiziana Terenzi носят. Вдъхновени от магията на живота, тяхната цел е да го прославят във всеки един миг. Изградени са от редки и ценни природни съставки, които “нашепват легенди” за местата по света, от които произхождат. При работата си по парфюмите Tiziana Terenzi Паоло и Тициана се вдъхновяват от мислите си за Космоса и морските дълбини, от преклонението си пред стихиите и спиращите дъха природни красоти. Всичко това живее в уханията на италианския бранд и е необходим специален подход и освободено съзнание, за да може да ги доловим.

Уханията Tiziana Terenzi са своеобразно пътуване в пространството и времето

Съчетавайки ръчна изработка и върховно майсторство, марката парфюми Tiziana Terenzi представя уникални аромати, които превръщат всяко изживяване във вълнуващо пътешествие към сензационални емоции и изтънчени усещания. Създадени с внимание към детайла и най-високи стандарти на качество, парфюмите на Tiziana Terenzi въздействат със своята уникална и неповторима очарователност, което ги прави истински бижута в света на изкуството на аромата.

Вдъхновени от най-добрите традиции в производството на висококачествени аромати, Паоли и Тициана продължават да работят със страст и вдъхновение, което превръща Tiziana Terenzi в една от най-ценените компании за нишова парфюмерия в света. Парфюмите на бранда са характерни и разпознаваеми. Те са любими на хора, които ценят живота и обичат да се радват на малките неща.