Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Ученически ранициГодините прекарани в училище са незабравими и изпълнени с приключения, забавни моменти и трудности. Има едно нещо което е незаменим спътник през тези моменти и това е ученическта раница. Още от първия ден в училище това е аксесоара, който е задължителен и абсолютно задължителен за всеки ученик.


Как да изберем модела


Има редица  фактори с които трябва да се съобразим при избора си, но ще наблегнем на най-важните. Възраст на ученика е първото  което трябва да имаме в предвид при избора на подходящата раница. Трябва да се прецени големината на модела и размера на презрамките, за да бъде удобна и лесна за носене за конкретното дете. Друг фактор е обема на ученическите пособия, които ще трябва да бъдат носени. Така ще преценим колко голяма трябва да е чантата. Материята е още нещо за което трябва да сме внимателни при избора си. Раницата трябва да е от здрав, но лек материал , който да е и лесен за почистване и поддържане. Трябва да обърнем внимание и на гърбът. Той трябва да е изработен от дишащ материал, по възможност с егрономичен дизайн и подплатен с мека подплата, която да носи комфорт и удобство на детето.


Видове които се предлагат:

·         Детски с любими герои;

·         Тинейджърски;

·         От плат;

·         С една  или две презрамки;

·         С различен брой джобове и прегради;

·         Спортни;

·         Екстравагантни;

·         Анатомични;


Защо да изберем онлайн магазин Prestigefasion

        Защото в нашия онлайн магазин ще намерите изобилен асортимент  и богат избор от модели. Стараем се да ви предложим ниски цени, но не и за сметка на качеството на нашите продукти. При нас ще намерите това от което имате нужда, а ние ще ви дадем професионално и коректно отношение, бърза доставка и безупречно обслужване.


Нагоре