Доказани във времето
  • , Google+, Viber,
  • отдел "Дрехи": 088 2922994, 088 8759959, отдел "Обувки": ‎0888947817
Престиж ЕООД
Регистрация
Количка
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт
Филтри

Нови продукти

«1 2 3 4 5 6»

Продукти

«1 2 3 4 5 6»

Новите продукти винаги са били по-предпочитани от употребяваните, но тук нямаме в предвид това, тъй като всички стоки в магазина ни са нови, а в категорията виждате наскоро добавените в сайта. По-долу ще разгледаме какво точно можете да откриете и кратки описания за по-голяма яснота.

 

Какви нови продукти има в сайта

Тъй като регулярно обновяваме гамата от предлагани дрехи и обувки, тук винаги ще видите нещо различно за покупка, като по-наблюдателните вероятно забелязват, че някои артикули са с намалени цени. Това са по-често купуваните и ги предлагаме още в самото им начало с по-ниски ценови предложения.

 

Ако сте ценител на стандартните и нестандартни дизайнерски решения, отговарящи на съвременните модни тенденции, то със сигурност тук ще откриете нещо за себе си. На разположение са:

  • мъжки и дамски обувки, ботуши, кецове и др;
  • спортни комплекти от долнище и горнище;
  • пуловери, блузи, жилетки, тениски;
  • детски стоки - колички, обувки, дрехи;
  • якета и суичъри;
  • шапки, клинове туники и т.н.

 

Виждате, разнообразието е огромно и със сигурност ще откриете нещо удобно и красиво за вас, което ще ви радва дълго време. Разбира се, решаващ фактор са стойностите, така че нека им обърнем специално внимание и да видим защо е изгодно да се пазарува от нас!

 

На какви цени

Както може би забелязвате, те са изключително конкурентни и достъпни, така че да не ви създават проблеми при изготвяне на бюджета за пазаруване. В магазина Prestigefashion, съотношението цена/качество е страхотно добре балансирано, което се показва и от анализите ни за честотата на поръчките. От нас купуват хора, много държащи на изгодните оферти и правещи доста сравнения, преди да пристъпят към оформяне на поръчката си.

 

От друга страна, ние също доста от близо следим динамиката в офертите на конкурентите ни и се съобразяваме да сме на гребена на вълната в тази посока, така че избирайки да пазарувате от Prestigefashion.bg, със сигурност няма да сгрешите и да платите повече от необходимото.

 

Описание

Качеството на предлаганите в раздела стоки е на изключително високо ниво, доказващо се от множеството положителен потребителски отзвук. Още повече, че на разположение са отзивчиви и любезни професионални консултанти, които с радост ще ви обърнат внимание и отговорят на запитванията. Винаги в работни дни можете да се обърнете към тях за въпроси относно правилния избор на покупка, как да направите поръчката си, кога ще ви бъде доставена пратката и т.н. Не ни жалете, очакваме Ви!

Върни До Горе