Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Суичъри за мъжеМъжки суичъри


Една дреха нашумяла през последните години. Спортен  модел подходящ за ежедневието и активноспортуващия човек. Този тип горнище е с голям потенциал в модата, тъй като еизключително универсална и практична дреха харесвана от млади и стари.
 

Защо да носим суичъри?


Защото на първо място са ужасно удобни. Свободи моделисъздадени единствено да ни доставят удоволствие и лекота в ежедневието. Практичнорешение във всеки  един  момент, независимо дали спортувате,разхождате се или просто извършвате ежедневните си задължения това горнищевинаги ще ви е от полза ако ви е под ръка. Универсални модели идеалносъчетаващи се както със спортния ви екип, така и с ежедневната ви визия.Моделите най-често са и с качулки, което е още едно предимство на това облекло.
 

Какви видове се предлагат на пазара?


Можем да ги разделим главно на две категории:

- Според сезонна за който са – тук се различаватосновно три вида. Летни които са изработени от тънки и дишащи материи или ответроустойчиви и влагоустойчиви материи. Есенно-Пролетните са по-плътни катоматерии, но отново леки и свободни, приятни за носене и винаги под ръка, за дани предпазят от капризите на непостоянното време. Зимните модели са достапо-дебели и често подплатени с вата. Те могат да заместят тежките шуби и якета,като ни нисят топлина и мекота през студените зимни дни.

- Според дизайна – Изчистени модели, класически истандартни в изчистени десени. Вариантите с апликации и щампи са достапопулярни сред тийнейджърите и подрастващите. С провокиращи надписи илиликовете на популярни личности. Екстравагантните модели са с характерен дизайн.Провокиращи кройки, вталени модели, декорации с различни елементи и свежи ицветни десени.
 

Ето и няколко причини да изберете онлайн магазин PrestigeFashion.bg


  • Високо качество на материи и изработка;
  • Конкурентно ниски цени;
  • Богат асортимент от модели;
  • Голям диапазон от размери;
  • Коректно и професионално обслужване;
  • Бърза доставка;
  • Ежедневни промоции;

Нагоре