Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Суичъри за мъже


Мъжки суичер DREETON
Мъжки суичър  бордо DREETON

39.00 лв.

M, L, XL, XXL
Мъжки черен суичър DREETON
Мъжки син суичър Dreeton меланж
Мъжки сив суичър Dreeton меланж

Мъжки суичъри


Една дреха нашумяла през последните години. Спортен  модел подходящ за ежедневието и активноспортуващия човек. Този тип горнище е с голям потенциал в модата, тъй като еизключително универсална и практична дреха харесвана от млади и стари.
 

Защо да носим суичъри?


Защото на първо място са ужасно удобни. Свободи моделисъздадени единствено да ни доставят удоволствие и лекота в ежедневието. Практичнорешение във всеки  един  момент, независимо дали спортувате,разхождате се или просто извършвате ежедневните си задължения това горнищевинаги ще ви е от полза ако ви е под ръка. Универсални модели идеалносъчетаващи се както със спортния ви екип, така и с ежедневната ви визия.Моделите най-често са и с качулки, което е още едно предимство на това облекло.
 

Какви видове се предлагат на пазара?


Можем да ги разделим главно на две категории:

- Според сезонна за който са – тук се различаватосновно три вида. Летни които са изработени от тънки и дишащи материи или ответроустойчиви и влагоустойчиви материи. Есенно-Пролетните са по-плътни катоматерии, но отново леки и свободни, приятни за носене и винаги под ръка, за дани предпазят от капризите на непостоянното време. Зимните модели са достапо-дебели и често подплатени с вата. Те могат да заместят тежките шуби и якета,като ни нисят топлина и мекота през студените зимни дни.

- Според дизайна – Изчистени модели, класически истандартни в изчистени десени. Вариантите с апликации и щампи са достапопулярни сред тийнейджърите и подрастващите. С провокиращи надписи илиликовете на популярни личности. Екстравагантните модели са с характерен дизайн.Провокиращи кройки, вталени модели, декорации с различни елементи и свежи ицветни десени.
 

Ето и няколко причини да изберете онлайн магазин PrestigeFashion.bg


  • Високо качество на материи и изработка;
  • Конкурентно ниски цени;
  • Богат асортимент от модели;
  • Голям диапазон от размери;
  • Коректно и професионално обслужване;
  • Бърза доставка;
  • Ежедневни промоции;

Нагоре