Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Ризи за мъже


Мъжка бяла риза Rublee

20.00 лв.

S, M, L, XL, XXL
Мъжка черна риза Rublee

20.00 лв.

S, M, L, XL, XXL
Мъжка риза 4015 синьо
Мъжка червена риза 0128
Мъжка синя риза 0128

28.00 лв.

S, M, L, XL
Мъжка синя риза 0110

Мъжки ризи

Суетата не е присъща на силния пол, но всеки себе уважаващ се мъж има поне една, а дори и повече ризи в своя гардероб. Те внасят стил и увереност в мъжката визия. Все по-модерни и все по-актуални, на пазара се предлага огромно разнообразие от тях.

Модни тенденции

Ризите все по-трайно се налагат в стайлинга на мъжете, за това и модните тенденции при тях стават по-разнообразни и актуални.  Напоследък най-често срещани за спортно елегантните модели. Това е така понеже те са изключително универсални и пасват на доста стилове. Внасят елегантна нотка и свежест в мъжката осанка. Напоследък често срещаме ризи с ярки и цветни десени, а таз годишната тенденция е към флоралните мотиви. Модата набляга към вталените модели със свободно разкопчани яки, удобно и практично съчетание.  Тенденцията при летните модели е към памучните и ленени материи, а за по-студените и прохладни дни се предпочита предимно плътния памук.

Видове предлагани на пазара

-          Официални – класически модели със стегнати и високо закопчани яки, за да се комбинира с подходяща вратовръзка или папийонка. Най-предпочитания цвят при тях е белия, тъй като е универсален и пасва с всички цветове костюми. Разбира се има и голямо разнообразие от цветове, но десените са ограничени и са предимно ситно фигурални.

-          Спортни – задължителен елемент от мъжкия гардероб на съвременния и модерен мъж. Тези ризи се характеризират с голям диапазон от дизайни, кройки и дължини. При материите също можем да открием голямо разнообразие. Основното и най-важното при тях е удобството и практичността, лесното съчетание с различни визии и не на последно място лесната поддръжка.

-          Ризи с къс ръкав – това е вид който стабилно и сигурно се налага през последните години. Предимно ориентирани към спортно елегантната визи, но не рядко се срещат и в строго официални стайлинги. При тях както и при спортните варианти наблюдаваме голямо разнообразие в цветовите гами и десените.

      Ето и няколко причини да изберете онлайн магазин Prestfashionig

-          Високо качество на материи и изработка;
-          Конкурентно ниски цени;
-          Богат асортимент от модели;
-          Голям диапазон от размери;
-          Коректно и професионално обслужване;
-          Бърза доставка;
-          Ежедневни промоции;


Нагоре