Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Панталони за мъже


Мъжки тъмно син панталон CIA
Мъжки син панталон CIA

32.00 лв.

30, 31, 32, 36, 38
Мъжки зелен панталон CIA

Мъжки панталони

Той е основна и задължителна част от гардероба на мъжете. Това е дрехата, която подлежи на най-много модни итерпретации и експерименти. Във всяка от своите разновидности той е незаменима и изключително важна част за цялостната визия на силния пол.

 

Как се избира подходящият модел?

За да бъде завършен и добре изглеждащ всеки мъж трябва да умее да подбере правилния панталон за себе си. Ще ви предложим няколко съвета за правилен избор на подходящия за вас.

Правилната кройка – както жените така и мъжете са с различни телосложения. Много важно е да изберете правилната кройка за вас тъй като неподходящия модел може да доведе до наистина нелепи резултати. Препоръчваме вталени модели и слим крачоли за слаби и предимно млади хора, тъй като това са панталони за предимно млади хора. Правата и свободна кройка е далеч по-универсална. Тя е подходяща за различни възрасти, за хора с по-закръглени форми и по-консервативни виждания.

Подходящия стил – друга важна част. Правилния стил е от изключително голямо значение. Трябва да подберете верния вариант като за това може да се ориентирате по няколко неща:

-          Повода за който ви е нужен;

-          Удобството преди всичко;

-          Сезона и метеорологичните условия;

-          Модните тенденции към момента

Правилната дължина – много важно да сте избрали подходящата дължина. Прекалено къс или дълъг панталон може да доведе до наистина трагични резултати.

Видове които се предлагат на пазара

Спортни -  предназначени и насочени към мъжете със спортна натура. Могат да са специализирани в зависимост от спорта, който практикува носещия или просто спортни модели подходящи за ежедневието, разходки или други приятни занимания.

Спортно елегантни – модели за модерния човек, който желае да съчетае стил и удобство. Модерни и все по-налагащи се на пазара. Често търсени и предпочитани.

Елегантни – подходящи са за специални и официални случаи, както и за бизнес срещи и ангажименти.

Ежедневни – непретенциозни и универсални модели.

Екстравагантни – те са с нестандартни кройки и дължини. Тук можем да срещнем смели и свежи десени и наистина екстравагантни декорации с различни орнаменти.

 

Защо да изберете Prestigefashion.bg

Защото при нас ще намерите огромно разнообразие от модели, размери и стилове. Ние предлагаме ниски цени, но не и за сметка на качеството. В нашия онлайн магазин ще откриете коректно и професионално обслужване, бърза доставка и възможност за връщане и замяна. Разгледайте нашия богат асортимент и изберете подходящия модел за вас на най-ниска цена.


Нагоре