Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Панталони за мъже


Мъжки тъмно син панталон CIA
Мъжки син панталон CIA
Мъжки зелен панталон CIA

Мъжки панталони

Той е основна и задължителна част от гардероба на мъжете. Това е дрехата, която подлежи на най-много модни итерпретации и експерименти. Във всяка от своите разновидности той е незаменима и изключително важна част за цялостната визия на силния пол.

 

Как се избира подходящият модел?

За да бъде завършен и добре изглеждащ всеки мъж трябва да умее да подбере правилния панталон за себе си. Ще ви предложим няколко съвета за правилен избор на подходящия за вас.

Правилната кройка – както жените така и мъжете са с различни телосложения. Много важно е да изберете правилната кройка за вас тъй като неподходящия модел може да доведе до наистина нелепи резултати. Препоръчваме вталени модели и слим крачоли за слаби и предимно млади хора, тъй като това са панталони за предимно млади хора. Правата и свободна кройка е далеч по-универсална. Тя е подходяща за различни възрасти, за хора с по-закръглени форми и по-консервативни виждания.

Подходящия стил – друга важна част. Правилния стил е от изключително голямо значение. Трябва да подберете верния вариант като за това може да се ориентирате по няколко неща:

-          Повода за който ви е нужен;

-          Удобството преди всичко;

-          Сезона и метеорологичните условия;

-          Модните тенденции към момента

Правилната дължина – много важно да сте избрали подходящата дължина. Прекалено къс или дълъг панталон може да доведе до наистина трагични резултати.

Видове които се предлагат на пазара

Спортни -  предназначени и насочени към мъжете със спортна натура. Могат да са специализирани в зависимост от спорта, който практикува носещия или просто спортни модели подходящи за ежедневието, разходки или други приятни занимания.

Спортно елегантни – модели за модерния човек, който желае да съчетае стил и удобство. Модерни и все по-налагащи се на пазара. Често търсени и предпочитани.

Елегантни – подходящи са за специални и официални случаи, както и за бизнес срещи и ангажименти.

Ежедневни – непретенциозни и универсални модели.

Екстравагантни – те са с нестандартни кройки и дължини. Тук можем да срещнем смели и свежи десени и наистина екстравагантни декорации с различни орнаменти.

 

Защо да изберете Prestigefashion.bg

Защото при нас ще намерите огромно разнообразие от модели, размери и стилове. Ние предлагаме ниски цени, но не и за сметка на качеството. В нашия онлайн магазин ще откриете коректно и професионално обслужване, бърза доставка и възможност за връщане и замяна. Разгледайте нашия богат асортимент и изберете подходящия модел за вас на най-ниска цена.


Нагоре