Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Грейки и елеци за мъже


ПРОМО

Мъжки черен елек LUX

35.00 лв. 45.00 лв.

M

ПРОМО

Мъжки елек LUX графит

35.00 лв. 45.00 лв.

M, XL, 3XL
Мъжки елек SK

20.00 лв.

50, 58

ПРОМО

Мъжки черен елек 1803

35.00 лв. 45.00 лв.

Мъжки елек RUNICS червен
Мъжки черен елек 7519
Мъжки червен елек 7519
Мъжки син елек 7519

28.00 лв.

L, XL, XXL
Мъжки черен елек с качулка 1211
Мъжки син елек DREAMS

ПРОМО

Мъжки червен елек LUX

35.00 лв. 45.00 лв.

M

ПРОМО

Мъжки тъмно син елек LUX

35.00 лв. 45.00 лв.

S, M, XL

ПРОМО

Мъжки син елек LUX

35.00 лв. 45.00 лв.

ПРОМО

Мъжки елек BW графит

20.00 лв. 30.00 лв.

ПРОМО

Мъжки елек BW Black

20.00 лв. 30.00 лв.

ПРОМО

Мъжки елек AG графит

20.00 лв. 30.00 лв.

M

Грейката – практична, универсална и модерна, тя е важен и незаменим елемент от мъжкия гардероб. През последните години наблюдаваме все по-засилващ се интерес към този тип дреха, като това доведе и до предлагането на огромно разнообразие от модели, дизайни и материи. Всеки е оценил практичността и удобството на това облекло и едва ли има мъж, без да притежава поне един модел.


Защо са толкова удобни и желани?

Няма как да отречем, че елеците са невероятно удобни и подходящи за абсолютно всякакви ситуации и метеорологични условия. Те са незаменими най-вече през пролетно-есенния период когато времето е много променливо и винаги би могло да ни изненада, но с грейка под ръка вие ще бъдете винаги подготвени независимо от изненадите на непостоянното време. През зимата също не трябва да пренебрегваме нуждата от тази удобна и практична дреха. Тя ни е от  изключително голяма полза дори и през лятото особено ако сме предприели разходка из прохладната планина.

На пазара се предлагат всевъзможни елеци, това води до богато разнообразие и така всеки може да открие най-удачния вариант за него. Те са компактни и заемат малко място, така че винаги ще са до вас и ще са ви под ръка без това да ви създава неудобство и дискомфорт. Освен удобни те са и страшно универсални при съчетаването си с почти всички стилове дрехи. Имате възможност да я съчетаете успешно с тениска, блуза или пуловер, дънки, панталон и дори къси панталони.

Видове предлагани на пазара

На лице е огромно разнообразие от варианти, дизайни, материи, дължини , кройки и приложения, но най-разпространените и  основни са:

  1. Спортни – те са с по-свободни  кройки, дължината при тях варира от по-къси до дълги, но предпочитаните са тези под кръста. Спортните елеци се характеризират с повече джобове и ципове и по-голямата част от тях са с качулки.

  2. Ежедневни – те са предимно с изчистен дизайн, права и дори вталена кройка. Лесно се съчетават с различни стайлинги, като често се използват за акцент във визията. При тях гуглите са рядкост, а джобовете са сведени до минимум, като дори са скрити и почти незабележими.

  3. Екстравагантни – различните и актуални модни тенденции оказват влияние и върху мъжките грейки. Напоследък наблюдаваме все по-смели и все по-разчупени дизайни. Къси, дълги или със средна дължина, при този тип няма конкретни предпочитания важното е да са различни и да открояват човека. който ги носи. През последната година наблюдаваме налагането на пух и кожа, големи пухени качулки с естествен или еко косъм са все по-често срещани и предпочитани сред модерните и екстравагантни мъже.

  4. Специализирани – това са елеци ориентирани към определен вид спорт или занимание. Почти във всеки вид спорт този вид дреха е задължителна част от екипировката. Разработват се  според нуждите на съответното занимание. Примерно за лов и риболов са със съответните отличителни десени и са снабдени с отделения (джобове и разделители) за патрони, кукички и други. Вариантите за планински преходи са пък ветроустойчиви, бързосъхнещи и с множество джобове за бърз достъп до най-важните вещи на планинаря.

Независимо от стилът, настроението и нуждите ви вие винаги може да откриете идеалната грейка за вас защото многообразието наистина е огромно и всеки може да намери идеалния вариант за себе си.

Изберете  Prestigefashion.bg

Защото в нашия онлайн магазин ще намерите изобилен асортимент  и богат избор от модели. Стараем се да ви предложим ниски цени, но не и за сметка на качеството на нашите продукти. При нас ще намерите това от което имате нужда, а ние ще ви дадем професионално и коректно отношение, бърза доставка и безупречно обслужване.


Нагоре