Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт
·          Обиколка на талията; ·          Обиколка на ханша; ·          Дължина на крачола. Защо да пазарувате от Prestigefashion.bg Защото ние ще ви избор от дадем широка гама дънки за мъже. Ще ви обърнем индивидуално внимание и ще получите професионална консултация. Ще спечелите и от ниските цени, които  предлагаме като ще се уверите, че това не е за сметка на качеството. Пазарувайте от нашият онлайн магазин и ще получите и бърза и експресна доставка." />

Дънки за мъже


Мъжки дънки 530 B

28.00 лв.

32, 36, 40
Мъжки дънки 96235
Мъжки дънки 2940
Мъжки ватирани дънки 2976

32.00 лв.

32, 35, 36, 37
Мъжки дънки А72-1 7159
Мъжки дънки 235

45.00 лв.

44, 46, 48

Дънките са най-разпространената и наложила се през годините мъжка дреха. Те са задължителна част от гардероба ви. Поради това, че са толкова предпочитани, търсени и желани те са претърпели най-голямо развитие в дизайните, видовете, материите и кройките си. Неизменна част от всеки стил, те са практично и удобно решение за всеки и ден и всяка ситуация.

Какви видове ще откриете?

На пазара се предлагат множество варианти. Търсенето е наистина огромно и то определя и богатото предлагане. Все пак може да отличим някои основни категории:

Класически: Те се отличават с изчистен стил, прави крачоли и средна до дълбока талия. Предпочитани са предимно от хора на средна и в напреднала възраст и с по-консервативни възгледи

Вталени: Предимно младежки са, но доста харесвани и от по-зрели представители на силния пол. Очертават фигурата и за това се избягват от хора с по-едра фигура

Свободни и широки: Това са дънки за мъже с бунтарски и свободен дух. Тинейджъри и младежи харесващи уличния стил. Тези деними често са накъсани и с големи джобове, ефектно протъркани и с различни декорации от метални елементи и цветни щампи.

Тип потур: Много модерни и актуални дизайни. Те са с по дълбоко дъно и с вталени крачоли. При тях се наблюдава разнообразие от декорации с ципове, капси и дори камъни  и мънисти. Накъсания и протритият ефект открива място и широко приложение и тук.

Къси дънки: Те са летни модели, подходящи за млади, зрели и възрастни. Комбинират се успешно с блузи, тениски, ризи и други. Дължината варира от над до под коляното, като през последните години се наблюдава предпочитание към по-късите модели.

Как да изберем подходящия модел за нас?

При избора си трябва да обърнете внимание на ред неща. Първо и най-важно е стилът ви и настроение ви, както и това как искате да ви приемат околните. Изберете такъв тип който да ви кара да се чувствате добре и уверени в себе си.  

След това най-важно е да се съобразите с фигурата си, слабите и добре оформени мъже могат да си позволят почти всяка кройка и модел, докато тези с по закръглени и едри форми е желателно да избягват вталените дизайни и тези тип потур, защото те ще подчертаят недостатъците ви.

Следващото на което трябва да обърнете внимание е материята. Това е строго индивидуално предпочитание. На пазара има класически деним, който е изцяло памучен и не подлежи на разтягане. Вариантите със съдържание на еластан са по-предпочитани, те са еластични и се оформят по тялото ви като това ги прави по-удобни и меки. Има и силно еластични, но те са високо съдържание на еластан и полиестер и повечето мъже ги избягват.

Размери

Колкото богато е разнообразието от кройки, дължини и десени, толкова е и голям избора от размери. Предлагат се малки (дори и юношески) до най-големите или по известни като размер „Гигант”. При определяне на подходящия трябва да съобразите няколко неща:

·         Обиколка на талията;

·         Обиколка на ханша;

·         Дължина на крачола.

Защо да пазарувате от Prestigefashion.bg

Защото ние ще ви избор от дадем широка гама дънки за мъже. Ще ви обърнем индивидуално внимание и ще получите професионална консултация. Ще спечелите и от ниските цени, които  предлагаме като ще се уверите, че това не е за сметка на качеството. Пазарувайте от нашият онлайн магазин и ще получите и бърза и експресна доставка.