Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Блузи за мъже


ПРОМО

Мъжка черна блуза JEANS

15.00 лв. 25.00 лв.

XXL

ПРОМО

Мъжка синя блуза JEANS

15.00 лв. 25.00 лв.

M, L, XL

ПРОМО

Мъжка синя блуза 585

15.00 лв. 25.00 лв.

M

ПРОМО

Мъжка сива блуза 585

15.00 лв. 25.00 лв.

M

ПРОМО

Мъжка блуза 2013

15.00 лв. 25.00 лв.

L, XL, XXL

ПРОМО

Мъжка бежова блуза 539

15.00 лв. 25.00 лв.

L, XL

ПРОМО

Мъжка  блуза 2014

15.00 лв. 25.00 лв.

M, XL, XXL

ПРОМО

Мъжка  блуза 2011-2

15.00 лв. 25.00 лв.

M

ПРОМО

Мъжка  блуза 2011-1

15.00 лв. 25.00 лв.

M, L, XL, XXL

ПРОМО

Мъжка синя блуза 539

15.00 лв. 25.00 лв.

M

ПРОМО

Мъжка светло синя  блуза Стандарт

ПРОМО

Мъжка черно/сива блуза Стандарт

ПРОМО

Мъжка черна блуза Стандарт

ПРОМО

Мъжка черна блуза APOLLON 1989

15.00 лв. 20.00 лв.

M, L, XL, XXL

ПРОМО

Мъжка черна блуза 1989-1

15.00 лв. 20.00 лв.

L

ПРОМО

Мъжка тъмно синя блуза APOLLON 1989

Задължителен елемент от всеки мъжки гардероб е блузата. Моделите които се предлагат, цветовете, десените и материалите от които се изработват, са достатъчно разнообразни, за да има за всеки по нещо.
Този тип облекло е удобно и практично решение за всеки мъж. Подходящи са както за работа, така и за разходка или друг повод. Всеки човек има своя индивидуалност и предпочитания, външния вид е начин да изразим себе си и нашето настроение, така че всеки трябва да обърне внимание при избора на дрехите в своя гардероб. Този тип облекло е основна част от визията на всеки човек и изборът му е изключително важен за добрия външен вид.
 

Видове, които се предлагат

 
С принт и щампи: Ако искате да изглеждате свежо и различно за вас са тези с принт или щампа. Те са изключително актуални и показват вашия свеж и младежки дух.. Този вид дреха са за хора, които носят в себе си жизнерадост, позитивизъм и желаят да изразят своята индивидуалност.

Тип пуловер: В студените дни, а и нощи най-подходящия избор е пуловера. Това е неизменна и задължителна  част от есенно-зимния гардероб. Пуловерът е изключително практична и лесно комбиниращ се, подходящ е за всеки стил.

Класическа, изчистен дизайн с дълъг ръкав: Неизменна част от мъжкия гардероб. Изработена от естествени или синтетични тъкани, едноцветна, с изчистен дизайн тя може да бъде вашето облекло за всеки случай и всяка ситуация . Те са невероятно универсални и могат  да участват във всякакви комбинации. Може да ги комбинирате успешно както в спортна, така и в ежедневна и стилна визия.

Екстравагантни : Това са модели за смели и решителни мъже, желаещи да бъдат извън  коловозите на стандартите и нормите. Те се отличават с екстравагантен дизайн, свежи и ярки цветове и разнообразни декорации. С тях ще привлечете погледите и интереса на околните към вашата ексцентрична личност.

Материи, които може да изберете

При нас ще откриете модели, изработени от различни тъкани и с голямо разнообразие от десени и размери. Предлагаме варианти за всеки сезон. За зимата мъжете предпочитат пуловери от вълна и съчетание от вълна с акрил. Това са дебели и много топли решения за сезона. Друг предпочитан вариант за зимата е памучна блуза подплатена с вата.

За летния сезон един от най-предпочитания материал е полиестера. Дрехите от полиестер са много леки, проветриви и съхнат изключително бързо. Има разбира се и мъже, които предпочитат класическите памучни блузи дори и през лятото.

Най-голямото  разнообразие от материи е при пролетните и есенните мъжки блузи. При тях може да срещнем следните материи:

  • Вълна;
  • Памук;
  • Вискоза;
  • Акрил;
  • Полиестер.


Разбира се тези материали могат и да бъдат съчетани в един продукт.

Защо да изберете онлайн магазин Prestigefashion.bg

Ние предлагаме огромен избор на модели, материи и размери. При нас от първостепенно значение е клиента и неговите нужди. Подбираме продукти на ниски цени и с високо качество на изработка и вложени материали. Ние гарантираме експресна доставка и високо ниво на обслужване. Заповядайте при нас и се уверете сами.


Нагоре