Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Дрехи за мъже


НОВО

Мъжки зелени къси панталони камуфлаж Runics

НОВО

Мъжки черно/червени къси панталони Runics

НОВО

Мъжки черно/сиви къси панталони Runics

НОВО

Мъжки черно/оранжеви къси панталони Runics

НОВО

Мъжки черно/жълти къси панталони Runics

НОВО

Мъжки червени къси панталони Runics

НОВО

Мъжки жълти къси панталони Runics

НОВО

Мъжки къси дънкови панталони Prestige 0024

24.00 лв.

28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 40, 42, 44, 41
Мъжка зелена тениска TS18322

15.00 лв.

S, M, L, XL, XXL
Мъжка бяла тениска SS18-B2057
Мъжка черна тениска TS183226
Мъжка черна тениска SS18-M2099
Мъжка бяла тениска SS18-M2099

ПРОМО

Мъжка тениска AMG WHITE-1

15.00 лв. 20.00 лв.

M, L, XL, XXL

ПРОМО

Мъжка тениска AMG BLUE-1

15.00 лв. 20.00 лв.

M, L, XL, XXL

ПРОМО

Мъжка тениска AMG Black-1

15.00 лв. 20.00 лв.

M, L, XL, XXL

Мъжкото облекло, за разлика от женското е нужно да са изработи с оглед на физиологията и структурата на мъжкото тяло. Ако искате да вземете наистина качествено нещо и то да Ви служи не един месец е необходимо да са съобразени редица нюанси, за които ние сме се погрижили. За да може тялото да диша, по кожата да не се появяват възпаления и обриви, качеството на плата трябва да е най-високото. За това погледнете към предложенията на Престижфешън!

 

Какви мъжки дрехи има в онлайн магазин Prestigefashion

При нас ще откриете изключително широка гама от продукти, като:

  • Долнища;
  • Горнища;
  • Сезонни якета в разнообразни цветови нюанси;
  • Цели екипи, състоящи се от долнище и горнище;
  • Плетени и ватирани блузи;
  • Елеци;
  • Дънки.

 

Тяхната изработка

За да предложим повишено качество на изработката, много прецизно подбираме партньорите и стоките си. Имаме специално разработен списък от изисквания, на които трябва да отговарят всички продукти и стриктно следим за това, така че наистина да сме максимално пълноценни на клиентите си и те да продължат и за в бъдеще да пазаруват от нас.

 

Например силно държим да няма стърчащи конци, защото те са предпоставка за разваляне на шева и при едно изпиране, дрехата може да се разшие. Също така прецизно съблюдаваме за правилните шевове и да няма пропуски по ръбовете. Тестваме еластичността на материите и при равномерно разтягане, след отпускане те трябва да приемат първоначалната си форма, без да остават деформации след това. Внимателно подбираме също така и материите, от които са изработени.

 

От какви материали

Като цяло залагаме на доказалите се вече във времето материали, като полиестера, еластена, памука. Те преобладават в голяма част от съвременните облекла и хората много ги харесват. Лесни са за поддръжка, нямат големи изисквания към начина на пране и са дълготрайни. Полиестера представлява натурална или синтетична тъкан. Той е приятен на допир и не дразни кожата.

 

Еластенът всъщност е съставен от полиуретанови влакна. Те са изключително еластични, лесни за почистване и са с високо ниво на въздухопроницаемост. Здрави са и гъвкави, издържайки на голямо разтягане.

 

Памучната тъкан добре абсорбира водата, подходяща е за комбинация със синтетични материали, повишавайки експлоатационните си свойства. Характеризира се с повишено запазване на топлината, не се деформира под въздействието на силно органични вещества и агресивни почистващи химически препарати. Съотношението цена/издръжливост е изключително приемливо. Ако търсите здрави стоки на достъпни цени, попаднали сте на правилното място! Заповядайте!


Нагоре