Доказани във времето
  • , Google+, Viber,
  • отдел "Дрехи": 088 2922994, 088 8759959, отдел "Обувки": ‎0888947817
Престиж ЕООД
Безплатна доставка за поръчки над 29 лв. до офис на Еконт

Дамски аксесоари


Дамска чанта 821 Б

Дамска чанта 821 Б

Цвят розовоИзработена от еко кожаВъншен джоб с цип отзадДва вътрешни джоба Две прегради  ципДъл..

37.00 лв.

Дамска чанта 6993

Дамска чанта 6993

Изработена от еко кожаВъншен джоб с цип отзадЕдин вътрешен джоб с ципДве прегради с ципДължина 33см...

60.00 лв.

Дамска чанта 4130 - 94

Дамска чанта 4130 - 94

Изработена от еко кожаВъншен джоб с цип отзадДва вътрешни джоба с цип Две преградиДължина 37см.Височ..

60.00 лв.

Дамска чанта 1139

Дамска чанта 1139

Изработена от еко кожаДва вътрешни джоба с цип Една преграда с два малки джобаДопълнителен джоб с ци..

60.00 лв.

Дамска чанта бордо TENDENZ 17 - 016

Дамска чанта бордо TENDENZ 17 - 016

Дамска ежедневна чанта в тъмно червен цвят С 3 отделения,3 малки и 1 външен джоб, декорирана с ..

45.00 лв.


Съвременните аксесоари са едно допълнение към цялостния стайлинг на човека и правилното им подбиране и съчетаване с облеклото, фигурата и структурата на тялото може значително да измени общата визия. А съвременните трендове в тази посока ни предоставят не пълна, но значителна свобода при комбинирането им.

 

Какви аксесоари са модерни

Въпреки огромното разнообразие от всякакви малки или по-големи подобни допълнения, модната арена познава класически продукти, които винаги са били модерни и такива ще си останат дълги години напред. Към тях можем да причислим например дамските шалове, които освен, че се носят на врата, често са използвани и за превръзка на косата. Шапката също е отличен допълнителен елемент, а сега пък асортимента е толкова разнообразен на дизайни, че изборът е огромен.

 

До класическите подобни елементи се нарежда и дамската чанта, портмонето, куфара за пътуване или чадъра, а широкият избор от дизайни и цветови решения ни дава свободата да ги комбинираме по свой стил и преценка. На съвременния пазар например присъстват както доста екстравагантни предложения, така и класически дизайни в стил ретро, винтидж, техно, арт и др.

 

Как да ги съчетаем с дрехите

За да определите формата на аксесоарите, които да използвате, на първо място е необходимо да се анализира външността ви и по-специално формата на лицето, веждите и прическата. Ако имате например остри вежди е добре да се съчетаят с допълнения под формата на геометрични елементи. Ако пък веждите ви са заоблени е удачно да се съчетаят с кръгли или овални орнаменти, без значение дали става дума за очила, колие, шапка, чанта и т.н.

 

Нужно е също да се направи и правилната цветова комбинация. Като цяло цветовите нюанси се разграничават в две групи, а именно топли и студени. Първите са тези, в които има жълт пигмент, а вторите - където има син. По принцип обаче, всеки различен от черния, белия и оранжевия цвят може да бъде едновременно и топъл и студен. Ако предпочитате топлите цветове, комбинирайте ги по свое усмотрение. Същото важи и за студените, но не е препоръчително да се смесват двата варианта.

 

От какво са направени

Доста от стоките ни са изработени от висококачествен:

  • полиестер;
  • найлон;
  • памук;
  • еко кожа;
  • PVC материал.

 

Всяка една от тези материи се е доказала, като качествена и трайна, подходяща за изработването на здрави и дълготрайни продукти, така че заповядайте и ще останете приятно изненадани!