Доказани във времето
  • , Google+, Viber,
  • отдел "Дрехи": 088 2922994, 088 8759959, отдел "Обувки": ‎0888947817
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Ежедневни обувки за жениИзборът на ежедневни обувки може да бъде много по-сложен, отколкото сте предполагали. Балансът между функционалност, модни тенденции и цена е трудна задача. Все пак ви предлагаме информация, която значително ще улесни решението ви кой чифт точно да закупите.

Едно от най-важните неща, които трябва да изясните преди да се впуснете в обиколка по магазините е целта, за която ще използвате конкретния тип. Дайте си ясна сметка за това от какво имате нужда и при какви обстоятелства ще ги употребявате - за работа, в свободното си време, или за шопинг.

Друг значим фактор е материалът, от който са изработени. Например, ако са текстилни няма да са удачни за дъждовните сезони. Важно е и качеството на самия плат, редно е да е достатъчно надежден, за да може да ги носете дълъг период от време. Може би сте веган/вегетарианец? Тогава внимавайте да не си купите модел от естествена кожа, вместо от еко кожа.

Страхотно е да имаме ежедневни обувки в разнообразни цветове, но ако бюджетът ни е ограничен, трябва да направим избор съобразен с нашия аутфит. Изберете такъв тон, който си пасва най-добре с мнозинството от дрехите ви. Неутралните нюанси може и да ви изглеждат скучни, но с тях никога няма да имате проблем при съчетаването.

Ако сте решили да инвестирате голяма сума в следващите си ежедневни обувки ще държите те да са надеждни и издръжливи. Бъдете нащрек, защото скъпата цена, не винаги е гаранция за отлично качество. Погледнете шевовете. Ако са отпуснати, няма да имат дълъг живот.

Препоръчваме ви да заложите на класически, изчистен модел. Този тип се комбинира лесно, а и ще придаде известна елегантност на визията ви. Колкото по-семпъл модел изберете, толкова по-дълго ще се радвате на присъствието му, без да се притеснявате, че не е последен писък на модата.

Защо да ги купим от Prestigefashion.bg

Не е задължително да си купите дизайнерски модел, за да е с добро качество. В онлайн магазин Prestigefashion се предлагат чифтове, вдъхновени от колекциите на световно известни брандове. Шансът да намерите реплика на любимия си лейбъл при нас е голям. Може би няма да е съвсем същият, но със сигурност ще е имат много общи черти.

При нас може да избирате между видове с:

  • цип;
  • връзки;
  • ниски;
  • на платформа.

Купуването на евтина стока често се оказва скъпо, защото икономичните артикули обикновено са с ниско качество. Все пак харченето на огромни суми за тази категория чепици е напълно безсмислено, като се има предвид преходността им. В повечето случаи ги използваме само един сезон. От тази гледна точка е по-разумно да си купите евтин продукт, който на следващата година така или иначе ще замените с нов.


Нагоре