Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Дамски елегантни обувки


ПРОМО

Дамски черни обувки на ток L-85

28.00 лв. 40.00 лв.

№ 35 , № 36 , № 37, № 38 , № 39 , № 40

ПРОМО

Дамски черни обувки на ток L-120

ПРОМО

Дамски черни обувки на ток 3089-1

ПРОМО

Дамски черни обувки на ток Y - 7

ПРОМО

Дамски червени обувки на ток Y - 8

ПРОМО

Дамски черни обувки на ток Y - 6

ПРОМО

Дамски черни обувки на ток Y - 5

ПРОМО

Дамски розови обувки на ток Y - 5

ПРОМО

Дамски обувки на ток пудра Y - 8

26.00 лв. 35.00 лв.

№ 37, № 40

ПРОМО

Дамски обувки на ток бордо Y - 5

26.00 лв. 35.00 лв.

№ 37, № 39

ПРОМО

Дамски кафяви обувки на ток Y - 6

26.00 лв. 32.00 лв.

№ 38 , № 39 , № 40
Дамски розови обувки Tendenz 0132178

ПРОМО

Дамски черни обувки 15-46229

25.00 лв. 39.99 лв.

№ 36 , № 39

Преди да бъде осъществена, всяка бъдеща покупка трябва да бъде премислена много внимателно. Когато обаче става въпрос за обувки никоя жена не е способна на рационално мислене. Дори световната финансова криза не е в състояние да се справи със страстта на дамите да харчат пари за нови чифтове. Елегантните дамски модели обаче са инвестиция, която си заслужава вложените средства.

Най-добрата инвестиция

Те покриват напълно претенциите и критериите на нежния пол. Това е така, защото са мултифункционални. Подходящи са за почти всички събития и ситуации. Този специален аксесоар си пасва идеално с останалите тоалети от дрешника ни. Добре е, жените да разполагат поне с един подобен чифт от тази категория.

Елегантните дамски обувки са правилното модно решение за най-разнообразни поводи. Те са практични и стига да имате елементарно въображение ще успеете да ги съчетаете с всички налични дрехи от гардероба си. Подобни чепици винаги ще придадат нотка изисканост на аутфита ви.

Елегантните дамски обувки са дългосрочно капиталовложение, заради което е оправдано да похарчите дори по-крупна сума. Новият ви моден аксесоар ще ви възвърне многократно инвестираните средства. Ако се чудите как точно ще се случи това, само ще споменем, че са актуални през всеки годишен сезон, без значение от модните тенденции.

В случай, че сте поканени на романтична среща няма по-добър избор от чифт елегантни обувки. С тях ще привличате погледите, защото неизменно придават сексапил и шик на цялостната визия. И всички тези плюсове без усещането, че се стараете твърде много за да спечелите нечие одобрение.

Друго преимущество на тези модели е фактът, че са подходящи, както за професионална среща, така и за неформална, приятелска атмосфера.

Стига да закупите най-удачния за вашия индивидуален стил вид, няма начин да не се почувствате като истинска кралица. Точните чепици винаги ни носят екстра самоувереност и радост.

Както е известно, черният цвят е абсолютна класика в жанра, така че когато пазарувате заложете на него. С официален модел в черен тон винаги ще изглеждате стилни.

Разнообразие в Prestigefashion

В зависимост от личните предпочитания и ръста може да заложете на чифтове с:

  • висок ток;
  • среден ток;
  • нисък ток;
  • платформа.

В онлайн магазин Prestigefashion ще откриете богат асортимент от модели и номера. Пазарувайте онлайн, за да спестите време и пари!


Нагоре