Доказани във времето
  • , Google+, Viber,
  • отдел "Дрехи": 088 2922994, 088 8759959, отдел "Обувки": ‎0888947817
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Ризи за жениРизите са вечната класика в гардероба, както на нежния така и на силния пол. Те винаги са актуални без значение от конкретния моден сезон. Материите, от които се изработват са различни, но най-популярни са тези от:

  • шифон;
  • тънка коприна;
  • дантела.

В продуктовия каталог на нашия онлайн магазин ще откриете изключително богато разнообразие. Престиж фешън предлага:

  • спортно-елегантни;
  • официални;
  • делови модели.

Това е една от най-практичните дрехи в дамския гардероб, тъй като е подходящо облекло, както за ежедневието, така и за специални събития. Именно поради тази причина, жените често притежават повече от една и така е редно. Всяка себеуважаваща се дама трябва да разполага поне с няколко типа и то в различни цветове.

Как да я съчетаете с останалите елементи от облеклото?

Дамските ризи винаги са гаранция за елегантна и впечатляваща визия, особено ако са съчетани правилно с другите елементи от тоалета. Предимството им пред другите дамски дрехи е в това, че те са уместно облекло за всеки повод. Решили сте да посетите нощен клуб с приятелки и се чудите какво да облечете? Заложете на прозрачен черен модел като го комбинирате с прилепнал топ. Ако искате да сте още по-провокативни и сексапилни, може да сложите единствено атрактивен сутиен. Задължително условие обаче е, той да в същия цвят. Разбира се, ризите са точен избор, когато имате делова среща, посещавате лекция в университета или присъствате на социално мероприятие. Всичко опира до това какъв е вида ѝ и как сте я съгласували с останалите части от облеклото си.

Композицията между нея и панталон или пола с висока талия е утвърден моден похват. Ако добавите и стилно сако отгоре, шансовете да не изглеждате добре са нулеви. Разбира се, важно е да спазвате пропорциите. В случай, че сте заложили на по-свободна дреха в горната част на тялото си, то в долната е препоръчително да облечете нещо тясно и прилепнало. Така ще постигнете хармония, която няма да остане незабелязана. Видовете с асиметрични корйки например са доста привлекателни, но за да изглеждате добре в тях, е нужно да сте внимателни при комбинацията им с пола или панталон. Те сами по себе си се открояват, така че другите елементи от визията ви не бива да са крещящи, а възможно най-прости и семпли. Съчетaнието на модел, чиято яка деликатно деликатно се подава под пуловер е още една изпитана модна класика. За по-екстравагантните личности предлагаме комбинацията между риза и кожено яке.

Доверете се на Prestigefashion.bg

Независимо как сте избрали да носите своята риза, тя винаги е гаранция за одобрителните погледи на околните! В онлайн магазин Prestigefashion.bg ще откриете различни видове. Дънкови, с къс и дълъг ръкав, с десен на каре, всички те са налични при нас. Ниските цени и високото качество са гарантирани!


Нагоре