Доказани във времето
  • , Google+, Viber,
  • отдел "Дрехи": 088 2922994, 088 8759959, отдел "Обувки": ‎0888947817
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Якета за жени


Дамско синьо яке 1672

65.00 лв.

S, M, L, XL, XXL
Дамско черно яке 7022

79.00 лв. 88.00 лв.

XXL, 3XL, L, XL
Дамско червено кожено яке 1622
Дамско дънково яке 339

60.00 лв.

XS, S, M, L, XL
Дамско кожено яке 4970

62.00 лв.

S, XL, XXL, M
Дамско дънково яке 0236

40.00 лв.

S, M, L, XL
Дамско червено кожено яке 1626
Дамско синьо кожено яке 1597
Дамско зимно яке ADI CORAL
Дамско зимно яке ADI BLACK GOLD
Дамско синьо яке с 3/4 ръкав 6058
Дамско сиво яке IP FASHION
Дамско яке IP FASHION

79.00 лв.

S, L, M
Дамско зелено дълго яке Love
Дамски кожено яке с пух 2560
Дамско кожено яке YF 57

Есенно-зимният сезон е тук и е време да хвърлим поглед към най-новите модни трендове при дамските якета. В нашия онлайн магазин ще откриете изобилие от връхни дрехи, които включват:

  • спортни;
  • официални;
  • casual модели.

Материите, от които са изработени са разнообразни, но преобладават:

  • шушляк;
  • кожа;
  • полиестер.

Шушлякът е един от най-подходящите материали, тъй като не пропуска вода и е идеален избор за сезона на дъждовете и снеговете. Якетата ни са с атрактивни дизайни, които ще задоволят и най-капризния женски вкус.

Prestigefashion.bg предлага на своите клиенти дълги и къси зимни модели, както и класически, елегантни палта. Дамите трябва да разполагат с поне по един от видове изброени връхни дрехи, за да имат удачен вариант за облекло при всеки повод. Преди да инвестирате средствата си обаче, вземете предвид съветите на световните дизайнери. Така ще сте сигурни, че сте спазили всички изисквания по отношение на цветове, материи и кройки и ще сте в в крак с последните модни тенденции. В противен случай рискувате да похарчите сериозна сума за облекло, което е демоде, а вие не желаете да остаряла и скучна визия, нали?

Шушляк

Не е голяма изненада, че шушлякът и тази година ще бъде най-предпочитаната материя сред дамските връхни дрехи. Този вид е класика за зимния сезон, но всяка година моделите са с различна визия. В момента изключително актуални са шушляковите връхни дрехи, декорирани с бродерия. Атрактивни са и тези , украсени с мек пух по качулката и в края на ръкавите. Наред с всички изброени предимства на шушляка, не на последно място е и неговата функционалност. Може да бъде съчетано почти със всякакъв вид дрехи. Подходящо е, както за официална визия, така и за спортно-елегантна.

Кожа

В случай, че сте фен на кожата, препоръчваме да си закупите модел, изработен от естествена кожа. Преимуществото ѝ пред изкуственaта кожа и пред всички останали материи е, че се адаптира към нормалната топлина на тялото и по този начин осигурява оптималната температура на организма в съответствие с метереологичните условия навън.

Коженото облекло винаги е било асоциирано с импулсивния, див и непредсказуем характер на своя притежател. То неминуемо привлича вниманието не само на мъжката аудитория, но и на дамската. Жените веднага регистрират евентуалната си конкуренция и с интерес проучват на кое се дължи харизмата ѝ. Разбира се, на кожената връхна дреха! Бунтарска, същевременно стилна и модерна, това е облекло, което трябва да притежава всяка съвременна жена.

Дамската мода се отличава с разточителност на кройки, цветове и материи, но напоследък се наблюдава точно обратната тенденция. На преден план излизат строгите, изчистени линии в дизайна. Разбира се ярките багри, разчупените форми и микса между различните стилове, продължават да съществува. В онлайн магазин Prestigefashion.bg ще намерите якета и от двата вида. Екстравагантни, семпли, официални или ежедневни, решението е изцяло ваше. Цените ни са едни от най-ниските на пазара, но не и за сметка на качеството на продуктите. Заповядайте при нас!


Нагоре