Доказани във времето
  • , Google+, Viber,
  • отдел "Дрехи": 088 2922994, 088 8759959, отдел "Обувки": ‎0888947817
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Спортни дамски дрехиНа пръв поглед спортните дрехи са прекалено обикновени и скучни. Напоследък обаче се наблюдава една тенденция, която кара и най-големите критици на този вид облекло да преосмислят мнението си. Все по-популярни световни дизайнери включват в колекциите си именно подобен тип екипи. Нещо повече, те не само присъстват, а и доминират сред останалите модни артикули. Разбира се, този факт не е случаен и има своето логично обяснение.

В съвременното динамично ежедневие жените имат нужда от удобство и практичност в стила си. Голяма част от дамите са работещи майки. Те карат децата си на училище, отиват в офиса, а преди да се приберат вкъщи, задължително посещават и супер маркета. Всички тези активности изискват облекло, което да предлага свобода на движението, но в същото време да е с изискан вид.

Това сложно съчетание между функционалност и елегантност намира хармоничния си израз в лицето на спортните дрехи. Те се изработват от материи, които осигуряват максимален комфорт. Не се мачкат лесно и са подходящи за всекидневна употреба.

Материи, форми и цветове

Най-често срещаните материи за спортните комплекти са:

  • полиамидът;
  • еластанът.

Първият е влагоустойчив, а вторият се характеризира с извънредна гъвкавост и разтегливост. Специално ликрата (другото име на еластана) е идеална за конкретния тип дрехи. Текстурата има свойството да се връща в първоначалната си форма след като бъде съблечена. Докато се носи обаче се слива със силуета на притежателката си и го очертава приятно. Памукът също е сред предпочитаните текстили.

Стандартно, кройките са с прав крачол на долнището и по-широко горнище. Налични са и други вариации с по-нестандартни, асиметрични линии. Подвижните качулки и джобовете с цип са традиционни компоненти и имат запазено място при всички модели.

Клише е, че спортните дрехи служат само за фитнес тренировката. Благодарение на транформациите, които са претърпели в дизайна си, те могат да се ползват успешно и в други ситуации. Креативността на моделиерите се простира дотам, че понякога буквално не сме в състояние да разпознаем екипите от официалните тоалети.

При някой от най-новите спортни дрехи на пазара се забелязва дори използването на кожа. Разбира се, тя е по-скоро като акцент, отколкото като основен материал. С кожени кантове често се украсяват ръкавите и крачолите. За декорация се прибягва и до метални елементи, камъчета или бродерии.

Защо да ги изберете от нас?

В сайта на онлайн магазин Prestigefashion сме подготвили множество модели, които има с какво да ви впечатлят. Размерите, в които се предлагат отговарят точно на номерацията, а разнообразието от цветове и дизайни е наистина огромно. Още един плюс са цените, които са сред най-евтините на пазара. Лесна поръчка, бърза доставка и доволни клиенти. Заповядайте при нас!


Нагоре