Доказани във времето
  • , Google+, Viber,
  • отдел "Дрехи": 088 2922994, 088 8759959, отдел "Обувки": ‎0888947817
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Блузи за жени


Дамска зелена блуза с перли Kontes
Дамска макси блуза 1467-8
Дамска сива блуза с перли Kontes
Дамски суичър плюш Фотон 1174
Дамска синя блуза Фотон 1150
Дамска макси блуза 1467-1
Дамска блуза Paris зелено
Дамска блуза New York зелено
Дамска къса блуза DAYS черно
Дамска къса блуза DAYS сиво
Дамски суичър плюш Фотон 1175

Блузата е най-употребяваната част от един цялостен дамски тоалет. В същото време обаче, често бива пренебрегвана и омаловажавана. Дамите несправедливо подценяват значението й, пропускайки да извлекат максимума от инвестицията си в нея. Правилно подбраната и съчетана блуза е способна да направи чудеса с визията ви. Ето защо, следващият път, когато се отправите на шопинг отделете специално внимание на този компонент.

Класификация

Под общото понятие „блуза” се разбира горна дреха. Тя може да бъде плетена, от текстил, с къс или дълъг ръкав. Според сезона, за който са създадени се делят на летни, пролетни, есенни и зимни. Моделите варират от спортни, елегантни, официални и ежедневни. Характерно за коктейлните, изискани видове е, че те се изработват от леки и ефирни материи като коприна, шифон или сатен. Обикновено са монохромни, но са допустими флорални принтове със съвсем блед тон.

Напоследък особено актуални са полупрозрачните и тези с дълбоко деколте. В сравнение със стандартните типове, те са по-трудни за носене. За да изглеждате добре с подобен модел спазвайте стриктно модните правила. Иначе рискувате да изглеждате по-скоро комично, отколкото секси. Помнете, че при кройките с по-изрязани форми почти винаги се добавя колие. То трябва да е с такъв размер, който хем да привлича погледите, хем деликатно да прикрива разголената област.

Средностатистическата жена притежава в гардероба си поне няколко вида от споменатите категории. При достатъчно оригинална комбинация може да направите така, че една и съща горна дреха да изглежда като нова и различна всеки път, когато я облечете. Тук особена роля играят цветовете. От удачното им съчетание зависи успеха и привлекателността на вашия аутфит.

Прилагайки тези прости идеи, ще си гарантирате естетически издържан и модерен стил:

  • панталон в строг, класически стил пасва с модел, който се отличава с нестандартна кройка и ярък тон;
  • в тоалета ви не трябва да присъстват повече от три нюанса;
  • бялата горна дреха е по-подходяща за летните месеци. През зимата е добре да сте в синхрон с природата и да заложите на бордо, маслено зелено или златисто кафяво;
  • не носете черно с други тъмни багри – кафе, тъмно синьо, графитено сиво;
  • десенът е съществен елемент от визията на дадена блуза. Недопустимо е модел на райе да бъде като допълнение към полата с точки например.

Защо да изберете Prestigefashion.bg

Клиентите ни са от първостепенно значение. Поради тази причина, не правим компромис с качеството на стоките, които предлагаме. Работим само с утвърдени и доказали се производителите както от България, така и от чужбина. Цените ни са изгодни, а доставката на поръчката ви се осъществява само в рамките на 24 часа!


Нагоре