Доказани във времето
  • , Google+, Viber,
  • отдел "Дрехи": 088 2922994, 088 8759959, отдел "Обувки": ‎0888947817
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 29 лв. до офис на Еконт

Дамски чантиДамски чанти

 

В наши дни, чантата се асоциира предимно с представителките на нежния пол, но в миналото е била монопол единствено на мъжете. Още древните египтяни са открили ползите от притежанието на подобен предмет и са носели торбички. През Ренесанса, те също са били предназначени предимно за мъже. Към края на 17 век, с Френската революция идва и тяхната революция. Тогава за първи път те окончателно се налагат като основен дамски аксесоар. През този период дамите са залагали предимно на големи, широки модели с дълги дръжки.

 

Едва през 18 век се появяват и малките, компактни плетени видове наречени reticule. Те са символ, който намеква за социалния статус на притежателката си. Пищно декорираните, миниатюрни типове били отличителен знак за финансов просперитет и влияние.

 

Prestigefashion.bg предлага практични, елегантни и модерни чанти

 

Макар че от тогава до сега е изминало много време и чантата сама по себе си е претърпяла значителен брой метаморфози, тя е съхранила същността си на предмет, който е удивително целесъобразен и приложим. В наши дни практичният и достатъчно обемен модел е не просто допълнение към тоалета, а необходим аксесоар. Съвременната жена се нуждае от такъв вид, който може да побере всичките ѝ принадлежности - от делова документация, през гримове, парфюми, та чак до играчките на детето.

 

За щастие на пазара вече се предлагат изключително разнообразни типове, които да задоволят, както естетическите, така и чисто функционалните потребности на дамите. В онлайн магазин Prestigefashion.bg ще откриете моделът, който отговаря най-точно на изискванията ви.

 

· Елегантни;

· Стилни; 

· Ежедневни;

· Официални.

 

Типовете, които предлагаме са качествени и на ниски цени. Изборът на формите, материите и цветовете при нас е изключително богат. Тук лесно ще намерите аксесоарa, който покрива критериите ви по отношение на външен вид и функционалност.  

 

Богато разнообразие на модели

 

Можете да избирате между модели, които се носят в ръка и чанти тип раници. Материалите, от които са изработени нашите продукти са разнообразни – кожа, текстил, велур и други. Някои от тях са украсени с различни екстравагантни орнаменти, а други са с изчистен и класически облик. Цветовете също са разнообразни. Предлагаме артикули в:

 

· жълто; 

· червено;

· смарагдово зелено; 

· цвят горчица;

· кафяво;

· розово;

· бордо.

 

Черният и белият цвят разбира се също присъстват в продуктовия ни каталог.

 

Принтовете са флорални, геометрични, както и  актуалните животински щампи. В случай, че харесвате леопардов или змийски десент сте попаднали на правилното място. Налични са и видове с различни елементи като например бродерии, кабси, ресни. Всичко, което трябва да направите е да кликнете с мишката и да добавите в количката желания от вас модел.

 

Не забравяйте, че това е аксесоар, но той има и своята практична роля. Бъдете разумни и изберете този, който в най-голяма степен, изразява вашия уникален стил и най-точно отговаря на изискванията на ежедневието ви.

 


Нагоре