Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Аксесоари за жениСъвременните аксесоари са едно допълнение към цялостния стайлинг на всички жени и правилното им подбиране и съчетаване с облеклото, фигурата и структурата на тялото може значително да измени общата визия. А съвременните трендове в тази посока ни предоставят не пълна, но значителна свобода при комбинирането им.

 

Какви аксесоари са модерни

Въпреки огромното разнообразие от всякакви малки или по-големи подобни допълнения, модната арена познава класически продукти, които винаги са били модерни и такива ще си останат дълги години напред. Към тях можем да причислим например дамските шалове, които освен, че се носят на врата, често са използвани и за превръзка на косата. Шапката също е отличен допълнителен елемент, а сега пък асортимента е толкова разнообразен на дизайни, че изборът е огромен.

 

До класическите подобни елементи се нарежда и дамската чанта, портмонето, куфара за пътуване или чадъра, а широкият избор от дизайни и цветови решения ни дава свободата да ги комбинираме по свой стил и преценка. На съвременния пазар например присъстват както доста екстравагантни предложения, така и класически дизайни в стил ретро, винтидж, техно, арт и др.

 

Как да ги съчетаем с дрехите

За да определите формата на аксесоарите, които да използвате, на първо място е необходимо да се анализира външността ви и по-специално формата на лицето, веждите и прическата. Ако имате например остри вежди е добре да се съчетаят с допълнения под формата на геометрични елементи. Ако пък веждите ви са заоблени е удачно да се съчетаят с кръгли или овални орнаменти, без значение дали става дума за очила, колие, шапка, чанта и т.н.

 

Нужно е също да се направи и правилната цветова комбинация. Като цяло цветовите нюанси се разграничават в две групи, а именно топли и студени. Първите са тези, в които има жълт пигмент, а вторите - където има син. По принцип обаче, всеки различен от черния, белия и оранжевия цвят може да бъде едновременно и топъл и студен. Ако предпочитате топлите цветове, комбинирайте ги по свое усмотрение. Същото важи и за студените, но не е препоръчително да се смесват двата варианта.

 

От какво са направени

Доста от стоките ни са изработени от висококачествен:

  • полиестер;
  • найлон;
  • памук;
  • еко кожа;
  • PVC материал.

 

Всяка една от тези материи се е доказала, като качествена и трайна, подходяща за изработването на здрави и дълготрайни продукти, така че заповядайте и ще останете приятно изненадани! Пазарувайте при нас онлайн!


Нагоре