Доказани във времето
Престиж ЕООД
0
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на Еконт

Аксесоари за жени


ПРОМО

Дамска дънкова шапка 010

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 009

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 008

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 007

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 006

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 005

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 004

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 003

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 002

ПРОМО

Дамска дънкова шапка 001

Съвременните аксесоари са едно допълнение към цялостния стайлинг на всички жени и правилното им подбиране и съчетаване с облеклото, фигурата и структурата на тялото може значително да измени общата визия. А съвременните трендове в тази посока ни предоставят не пълна, но значителна свобода при комбинирането им.

 

Какви аксесоари са модерни

Въпреки огромното разнообразие от всякакви малки или по-големи подобни допълнения, модната арена познава класически продукти, които винаги са били модерни и такива ще си останат дълги години напред. Към тях можем да причислим например дамските шалове, които освен, че се носят на врата, често са използвани и за превръзка на косата. Шапката също е отличен допълнителен елемент, а сега пък асортимента е толкова разнообразен на дизайни, че изборът е огромен.

 

До класическите подобни елементи се нарежда и дамската чанта, портмонето, куфара за пътуване или чадъра, а широкият избор от дизайни и цветови решения ни дава свободата да ги комбинираме по свой стил и преценка. На съвременния пазар например присъстват както доста екстравагантни предложения, така и класически дизайни в стил ретро, винтидж, техно, арт и др.

 

Как да ги съчетаем с дрехите

За да определите формата на аксесоарите, които да използвате, на първо място е необходимо да се анализира външността ви и по-специално формата на лицето, веждите и прическата. Ако имате например остри вежди е добре да се съчетаят с допълнения под формата на геометрични елементи. Ако пък веждите ви са заоблени е удачно да се съчетаят с кръгли или овални орнаменти, без значение дали става дума за очила, колие, шапка, чанта и т.н.

 

Нужно е също да се направи и правилната цветова комбинация. Като цяло цветовите нюанси се разграничават в две групи, а именно топли и студени. Първите са тези, в които има жълт пигмент, а вторите - където има син. По принцип обаче, всеки различен от черния, белия и оранжевия цвят може да бъде едновременно и топъл и студен. Ако предпочитате топлите цветове, комбинирайте ги по свое усмотрение. Същото важи и за студените, но не е препоръчително да се смесват двата варианта.

 

От какво са направени

Доста от стоките ни са изработени от висококачествен:

  • полиестер;
  • найлон;
  • памук;
  • еко кожа;
  • PVC материал.

 

Всяка една от тези материи се е доказала, като качествена и трайна, подходяща за изработването на здрави и дълготрайни продукти, така че заповядайте и ще останете приятно изненадани! Пазарувайте при нас онлайн!


Нагоре